Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(olinka)
Wiking
radeku napisał:
powodzonka zycze ze wszystkim

Powodzonko jaknajbardziej sie przyda . Nie powinnam dziękować ,ale co mi tam ..dziękuje dziękuje dziękuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
Luba napisał:
olinka napisał:
co do telefonu do przyjaciół pogadanek na forum i spacerów w poszukiwaniu nowych zakatków to ok , ale żywych ludzi brak brak brak brak brak a baterie puste puste puste Tak odebrałam Norwegię jakąś chwile temu co bedzie jutro i pojutrze zobaczymy
Co do biznesu to intensywnie mysle ,jednak jak pisałam w innym temacie temu poświeconym muszę najpierw poznac realia kraju a pożniej działac.
Niedługo wracam do tego "najpiekniejszego zakatku Europy" i ostro działam wiec temat nudy troszkę zblednie

Reasumujac jednak temat ,to wszystko jest fajne i nie ma nudy jak jest ktosik obok lub dwa ktosie i nawet trzy ,a cała grupka z która można "pluć i łapac " to już pełnia szczęścia

Żem się z lekka zasłodziła...

Trzeba sobie w życiu dogadzać - słodkościom nigdy dość , no chyba że masz cukrzycę wtedy nie polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(radeku)
Wiking
widzisz, już nudy nie ma i na dodatek słodko jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok